Muziekvereniging Concordia uit Joure maakt al ruim een eeuw lang muziek met elkaar. Met een heel aantal leden, van jong tot oud, wordt er wekelijks gerepeteerd en vinden er diverse concerten plaats. Muziek is wat ons bindt en waar we gezamenlijk plezier aan beleven. En dat delen we graag met anderen. Daarnaast is het lid zijn van een vereniging voor velen belangrijk voor sociale contacten en afleiding en maakt muziek het leven een stukje mooier.

 

Jammer genoeg heeft de culturele sector het op financieel vlak de laatste jaren niet gemakkelijk. Om ook in de toekomst nog heel lang onze muziek te kunnen laten horen, kunnen we uw steun goed gebruiken! Elke bedrag is welkom en is van grote waarde voor onze vereniging.

 

  • U kunt onze vereniging steunen via een van onderstaande drie mogelijkheden: Door te klikken op onderstaande link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=5PR1YkF0STKNblRcCokveg

  • Door uw bijdrage over te maken op NL02 RABO 0334 7713 66, op naam van Muziekvereniging Concordia Joure, onder vermelding van: Donatie vriend van Concordia.

  • Door met de bankier app of camera op uw mobiele telefoon onderstaande QR-code te scannen. Volg vervolgens de instructies op uw scherm en vul het gewenste bedrag in om op veilige en gemakkelijke manier uw bijdrage te leveren.

Vriend van Concordia


Ook is het mogelijk u op te geven als ‘Vriend van Concordia’. Klik dan hier om naar het contactformulier te gaan. Vul het formulier vervolgens helemaal in met het verzoek om 'Vriend van Concordia' te worden. U ontvangt van ons dan regelmatig updates over het reilen en zeilen van Concordia in de vorm van een nieuwsbrief of jaarverslag. U zult dan jaarlijks aangeschreven worden met het verzoek een donatie te doen; u zit dus nergens aan vast!

 

Alvast bedankt voor uw donatie !

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Concert Agenda


Open Repetitie
B-Orkest
06 juni 2023
18:30 - 19:30
Vegelinsweg 6a, Joure


Blasmuzik Festival Drolshagen
B-Orkest
09 september 2023
Drolshagen


Weekend de Veenhoop
A-Orkest
06 oktober 2023
De Veenhoop


Concert filmmuziek
A-Orkest
04 november 2023
De Oerdracht, Joure


Kerstconcert
B-Orkest
24 december 2023
Hobbe van Baerdt Kerk, Joure