Ook dit jaar organiseert Poiesz Supermarkten weer de jeugdsponsoractie. Muziekvereniging Concordia is één van de gelukkigen die door Poiesz Joure is geselecteerd om mee te mogen doen aan deze actie. De actie begint op maandag 8 februari en eindigt op zaterdag 2 april 2016 (of zondag 3 april 2016 voor de Poiesz supermarkten die op zondag geopend zijn). Tijdens deze periode ontvangen klanten Jeugd Sponsor Munten bij hun boodschappen, welke ze in een koker van een vereniging naar keuze mogen stoppen. Daarnaast zijn er extra Jeugd Sponsor Munten te krijgen bij de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen worden dus extra Jeugd Sponsor Munten uitgegeven én de klanten profiteren van euro’s voordeel.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten we verzamelen, des te meer sponsorgeld we voor onze vereniging verdienen. Stop dus de Jeugd Sponsor Munten in de koker van ‘Muziekvereniging Concordia'! Het sponsorgeld komt ten goede aan ons B-orkest/jeugdorkest.

Let op! Dit jaar zijn er vernieuwde Jeugd Sponsor Munten met een blauwe rand. Dit betekent dat de ‘oude’ Jeugd Sponsor Munten die door Poiesz supermarkten tot en met 2015  zijn uitgegeven niet meer geldig zijn. Het is dus niet toegestaan om deze oude munten in de kokers te doen. Wanneer de oude munten wel in de koker worden gedaan, kunnen we worden uitgesloten van deelname en/of wordt het sponsorgeld niet uitgekeerd.

Win 500 Jeugd Sponsor Munten via de Facebook stemactie!
Door te stemmen op Muziekvereniging Concordia Joure via de Facebook pagina van Poiesz supermarkten kunnen we 500 Extra sponsor munten ontvangen. De 50 verenigingen met de meeste stemmen aan het eind van de Jeugd Sponsor Actie krijgen 500 sponsormunten extra! Dat is natuurlijk een enorme boost voor onze vereniging. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen. Stemmen kan vanaf 8 februari a.s. via www.facebook.com/poieszsupermarkten.

Orkest Agenda

25nov
25 november 2017 10:00 00
Intocht Sinterklaas Terherne
10dec
10 december 2017 14:30 00 - 16:00 00
Concert Theresiahuis
17dec
17 december 2017 11:00 00 - 12:00 00
kerstconcert